Mi a különbség a nagyüzemi és a kézműves sörök között?

Az elmúlt 25 évben közelről megismertük fogyasztó közönségünket.  Rengeteg rendezvényen és vendéglátóegységben személyes kapcsolatba kerültünk velük.

Kisüzemi sörfőzdeként mi alulról építkeztünk a nagyüzemi gyártókkal szemben, hiszen ők eleve nagy tömegekhez tudnak eljutni. Azt gondolhatnánk, hogy ez hátrány. Ám a Debreczeni Sör inkább előnyként tekint erre a különbségre. 

Ha összehasonlítunk egy kézzel készült cipészmester által előállított bőrcipőt, biztosra vehetjük, hogy teljesen más minőségű termékhez jutunk hozzá, mint ami egy gyárból kerül elénk. Véleményünk szerint nem összehasonlítható egymással 2 ennyire különböző technika, hiszen az egyik a tömegekhez tud eljutni, míg a másik, mint például a Debreczeni Sör is szinte közvetlenül a fogyasztóhoz kerül.

Tudod-e mit iszol ?
Légy tudatos abban, hogy mit vásárolsz, italban és ételben egyaránt!!

A Debreczeni Sör előállításának alapelve:  a német sörtisztasági törvény, miszerint:

1447-ben München városa hozta azt a rendeletet, hogy sörfőzéshez árpa, komló és víz használható!

Mi nem használunk   kukoricagrízt, vagy darát, tartósítószert, sem segédanyagokat!  

Sörfőző mestereink, egyben családunk oszlopos tagjai, folyamatos minőségi ellenőrzés keretein belül állítják elő, érlelik, és hordózzák a Debreczeni nedűt. A természet adta maláta íz, a komló kesernyés zamata, és a fogyasztó vendégek ízvilágának beteljesülése ez a termék. Fogyaszd mértékkel és egészségedre váljon. Beismerjük, nem is akarunk konkurálni a nagy sörgyárakkal, hiszen teljesen más igényeket elégítünk ki. Manapság pedig már annyi féle sör létezik, hogy néha nem is lehet választani. A bőség zavara, ugye? Nem arra kérünk, hogy csak a Debreczeni Sört fogyaszd, csupán egy újabb választási lehetőséget kínálunk Neked, s reméljük kedvenceid közé fogadod az általunk megalkotott első Debreczeni Sört, melyen 25 éve dolgozunk.

Örömmel jelentjük, hogy mostantól a Debreczeni Sör is felkerült Magyarország Sörpalettájára, az első LÉLEKMŰVES SÖR-ként!